CarPointer software, licentierechten en prijstelling

Gebruik software & licentierechten.
De speciale CarPointer-besturingssoftware is slechts eenmaal noodzakelijk per werkplek/ werkgroep. Het is mogelijk om meerdere computers te voorzien van de licentie, mits deze in dezelfde omgeving/locatie wordt toegepast. Een andere extra locatie vergt een extra licentie. Per licentie is het aantal te volgen units onbeperkt ! CarPointer heeft als mappingsoftware Mappoint-2004 van Microsoft geïntegreerd. Bij het installeren van CarPointer-besturingssoftware gaat u automatisch ook akkoord met de licentievoorwaarden zoals Microsoft deze aan ons heeft toegekend. Om misbruik te voorkomen heeft CarPointer software een uniek serienummer in combinatie met een hardware gekoppelde toegangsbeveiliging in de vorm van een dongle. Standaard wordt bij iedere licentie 1 hardware-dongle voor 1 werkstation gratis meegeleverd om toegang te krijgen tot het softwareniveau van uw keuze. Op aanvraag zijn extra dongles voor iedere licentie afzonderlijk leverbaar voor zowel single-user en multi-user op een netwerk-server. Bij toepassing op een netwerk-server samen met de Netwerk-Dongle, heeft u binnen dat netwerk geen extra single-user dongles nodig.

Software
De software wordt door ons voorlopig in 5 niveaus uitgebracht:

Niveau 1 Basis = Real-time tracking/tracing, basis alarmering bij inbraak en molest (battery- alarm) Geen historyfunctie.
Niveau 2 Basis+ = gelijk aan 1 + paniek schakelfunctie, basis history + rapportage.
Niveau 3 Silver = gelijk aan 1 & 2 + uitgebreide history + idem rapportage, uitgebreide alarmeringsfuncties, multi-tracking, history scheduler, fleetowner history en geofencing*
Niveau 4 Gold = gelijk aan 3 + de mogelijkheid voor maximaal 4 schakelfuncties te kunnen toepassen via GSM of computer.
Niveau 5 Gold+ = gelijk aan 4 + netwerkversie voor het enkelvoudig toepassen van het programma in een netwerkomgeving, optioneel maximaal 4 gebruikers tegelijk met een extra multi-user Netwerk-Dongle.
Niveau 6 = maatwerk software met speciale wensen op maat geschreven voor de gebruiker binnen onze mogelijkheden
* Geofencing medio juni 2005.

CarPointer prijs hardware:  
CarPointer unit model G10, incl. combi-antenne en voedingskabel € 995.=
CarPointer TWIST USB of serieel RS-232 € 295.=
Carpointer SAMBA USB-modem incl. USB-dockingstation € 295.=

Prijs per licentie:
Niveau 1 € 595.=
Niveau 2 € 695.=
Niveau 3 € 895.=
Niveau 4 € 995.=
Niveau 5 € 1295.=
Niveau 6 Prijs op basis van nacalculatie

Kostprijs extra hardware-dongles, USB of Parallel
Single-user / stand-alone met pc of laptop, per stuk € 95.=
Multi-user in een netwerkomgeving Netwerk-dongle 4 gebruikers € 175.=


Dongle-parallel

Dongle-USB

Upgrading
Bij migratie naar een uitgebreider niveau binnen 12 maanden na aanschaf, wordt het prijsverschil berekend. De noodzakelijke dongle wordt gratis voorzien van een update voor het nieuwe niveau.

Algemeen
Alle vermelde bedragen zijn excl. BTW excl. inbouw en afregeling. Garantie 12 maanden na levering.
Updates van de besturingssoftware gratis te verwachten voor de periode van 12 maanden na levering. Via uw dealer verkrijgbaar of gratis via internet te downloaden bij een geldige licentieovereenkomst.

 

HOME     © 2005, CarPointer BV      Privacy verklaring      change language