Rapportage en Exportfunctie

Rapportage met CarPointer is standaard mogelijk per voertuig of meerdere voertuigen tegelijk met de volgende functies:


(klik voor grotere afbeelding)


Static-Rapport:
Hoe lang en waar heeft een voertuig stil gestaan, op datum, tijdstip, tijdsduur. Alles op straatniveau, huisnummer, postcode, plaatsnaam, land (zover beschikbaar). Als filter is hierbij, vooraf of tijdens het zoeken, een variabele in te geven van de te tonen stops met een minimum van 1 minuut. Bij grote hoeveelheden data maakt deze functie het zoeken naar informatie stukken eenvoudiger.

.
(klik voor grotere afbeelding)

Travel-Rapport:
Startdatum en tijd, vertrekpositie, aankomstdatum en tijd, aankomstpositie, totale
rijtijd alsmede de gereden afstand van deze rit. Alles op straatniveau, huisnummer, postcode, plaatsnaam (zover beschikbaar) Per dag en/of een vooraf aangegeven periode, wordt het totaal aantal werkelijk gereden kilometers weergegeven. Met de software van CarPointer heeft dit totaal doorgaans een afwijking van minder dan 1%!
Als filter is vooraf een variabele per minuut in te geven voor een minimaal te tonen werkelijke rijtijd. Bij grote hoeveelheden data maakt deze functie het zoeken naar informatie stukken eenvoudiger.


(klik voor grotere afbeelding)
History-View:
Volledige route per voertuig opnieuw in beeld gebracht, selecteerbaar op de opgeslagen history-datum welke u terug wenst te zien, weergegeven per unit van iedere vastgelegde regel, met de exacte snelheid, positie/ land/ plaats/ straatnaam/ huisnummer/ postcode (zover beschikbaar) en rijrichting. Het terugkijken van de gegevens kunt u vertragen/ versnellen, in-/ uitzoomen op de kaart, almede het getoonde pointertje naar behoefte wijzigen van soort en kleur.

(klik voor grotere afbeelding)

Last-Known position:
Indien de CarPointer unit geen goede GPS ontvangst meer heeft, maar nog wel een mogelijkheid voor GSM, zal bij het live opvragen van de positie, altijd de laatst bekende GPS positiefix worden doorgegeven. Deze situatie kan zich voordoen zodra het voertuig in een ondergrondse parkeergarage wordt geplaatst of bij diefstal in bijvoorbeeld een zeecontainer wordt gezet.
Bij calamiteiten geeft de backup-voeding van de unit u een extra kans om snel in kaart te brengen waar het voertuig staat.

Printen/ Export
In het programma heeft u de mogelijkheid om alle rapporten overzichtelijk uit te printen, alle beschikbare history opnieuw op uw computer in beeld te brengen met de ingebouwde afspeler en natuurlijk is alle beschikbare dataopslag te exporteren voor toepassing binnen uw eigen
administratie.
Voorbeelden van geprinte rapporten:
Static Report (PDF-109 kB)
Travel Report (PDF-149 kB)

HOME     © 2005, CarPointer BV      Privacy verklaring      change language