Wat is CarPointer?

CarPointer, het meest compacte draadloze opsporings- en registratiesysteem ter wereld.

Het CarPointer-systeem is speciaal ontwikkeld om volledig onafhankelijk van derden, met een rechtstreekse verbinding de meest uiteenlopende zaken snel te kunnen opsporen.
CarPointer kan worden toegepast in voertuigen als vracht- en personenauto’s, campers, scooters, motoren, maar ook in boten, jetski’s, generatoren, trailers en andere objecten, waarbij een draadloze real-time verbinding mogelijk wordt gemaakt met uw eigendom. Aansluitend beschikt het systeem over een uitgebreide doorlopende geheugenfunctie om naadloos over een langere periode allerlei gegevens te kunnen registreren. Door gebruik te maken van de meest moderne draadloze technieken bent u als gebruiker in staat, om binnen 20 seconden, de exacte positie en status te bepalen van bijvoorbeeld uw voertuig. CarPointer maakt voor deze draadloze verbinding gebruik van GSM/GPRS & GPS. Hiermee wordt het mogelijk om werkelijk alle beschikbare informatie vanuit uw luie stoel, waar ook ter wereld, onmiddellijk terug te lezen en indien gewenst te verwerken tot een nagenoeg waterdichte voertuigadministratie. De compacte CarPointer unit geeft u maximale mogelijkheden met minimale afmetingen.

CarPointer werkt altijd, 24 uur per dag, ZONDER tussenkomst van een alarmcentrale en/of politie.
CarPointer staat bekend als kleinste en slimste real-time voertuigvolgsysteem ter wereld met minimaal stroomverbruik. Inmiddels wordt het systeem wereldwijd toegepast en is leverbaar in alle landen van Europa alsook op de Nederlandse Antillen & Aruba.

Backup-Voeding
CarPointer heeft een eigen backup-voeding ingebouwd. Deze voeding staat in serie met de accuspanning van het voertuig en zorgt voor een stabiele voedingsvoorziening van het systeem. Bij het loskoppelen van de accuspanning bijvoorbeeld, wordt deze status binnen 6 seconden aan de eigenaar doorgemeld d.m.v. een SMS bericht en/of een data-call. Bij calamiteiten, waarbij de hoofdvoeding is afgekoppeld, bent u alsnog in staat om maximaal 90 minuten een live-verbinding te onderhouden met de unit. In rustmode blijft de unit met deze noodvoeding ongeveer 10 dagen actief met het vastleggen van gegevens.

Klein, Slim & Onafhankelijk
HOME     © 2005, CarPointer BV      Privacy verklaring      change language